Kattefoder

Vi har et lille men godt udvalg af foder til katte. I butikken kan du indimellem også finde forskelligt tilbehør og til katte. Vi har blandt andet børster og karter der både kan bruges til katte og hunde.

Kattefoder 5 varer

Viser 1 - 5 af 5
 • 278,00 kr

  The Cats Peoples Recipe er danskproduceret fuldfoder til katte. Denne pose indeholder 7,5 kg fuldkost specielt til killinger.Det indeholder Omega 3 og 6, og mineraler, vitaminer og animalske proteiner som medvirker til killingens udvikling. The Cats Peoples Recipe  Kitten er lavet med fersk kød.

 • 269,00 kr

  Komplet fuldkostfoder til voksne katte. Godt goder der dækker kattens daglige behov. Højt indhold af kylling og majs.Indeholder næring, mineraler og vitaminer. Anbefales til katte som lever et normaltliv – ude som inde. Fra 4 mdr. Blandingen er tilsat Taurin. Højt indhold af kød og kylling (34%)

 • 278,00 kr

  The Cats Peoples Recipe er danskproduceret fuldfoder til katte. Denne pose indeholder 7,5 kg fuldkost til voksne katte.Det indeholder Omega 3 og 6, og mineraler, vitaminer og animalske proteiner som medvirker udviklingen/vedligeholdelse af kattens fysik. The Cats Peoples Recipe Adult er lavet med fersk kød. Katte er kødæderer, og 80% af proteinet i Recipe...

 • 278,00 kr

  Fuldfoder til senior katte. Dansk fuldfoder med kylling. Indeholder Omega 3 og 6, mineraler, vitaminer og animalske proteiner som medvirker til udvikling/vedligeholder af kattens fysik. Lavet med fersk kød.

 • 278,00 kr

  Super premium fuldfoder til kastreret katte. Fuldfoder til neutraliserede/steriliserede katte. Dansk fuldfoder med kylling. Indeholder Omega 3 og 6, mineraler,vitaminer og animalske proteiner som medvirker til udvikling/vedligeholdelse af kattens fysik. Lavet med fersk kød.

Viser 1 - 5 af 5