Insect Shield

Insect Shield er beskyttelse mod insekter, myg og flåter. Her ser du produkter der egner sig bedst til hunde eller katte - men Insect Shield har også tørklæder og tæpper med indbygget insekt beskyttelse - til brug af mennesker. 

Insect Shield 4 varer

Viser 1 - 4 af 4
 • 299,00 kr

  Gør campingturen og skovturen mere behagelig med dette udendørs tæppe, som hjælper med at holde insekter væk fra dig og din hund. Effektiv i op til 25 maskinvaske, derefter falder virkningen. Insect Shield er behandlet med insektmidlet permethrin, som er fuldt effektivt ved 25 maskinvaske. Herefter vil effekten falde langsomt gradvist. Metoden anvendes af...

 • 99,00 kr

  Reflexvest der samtidig beskytter din hund mod bl.a fluer, myg, flåter, og mitter, når den færdes ude i naturen. Justerbare stropper med velcrolukning, sikrer en god pasform. Vesten er let at taget af og på. Effektiv i op til 25 maskinvaske, derefter aftager virkningen.

 • 99,00 kr

  Smart reflex tørklæde i neongul til hunde (one size). Str. 30 cm. Gør din hund mere synlig i trafikken, samtidig holdes insekterne væk af det indbygget insektbeskyttelse. 100% ufarlig for mennesker og kæledyr. Effektiv i op til 25 maskinvaske, derefter aftager virkningen.

 • 249,00 kr

  Gør campingturen og skovturen mere behagelig, med dette tæppe til udendørs brug. Holder dig og din hund fri for diverse insekter i naturen. 100% uskadelig for mennesker og kæledyr. Effektiv op til 25 maskinvaske, derefter falder virkningen. Insect Shield er behandlet med insektmidlet permethrin, som er fuldt effektivt ved 25 maskinvaske. Herefter vil...

Viser 1 - 4 af 4