Om JMS Foder

Din faste foder leverandør

En en aktiv butik i butikken hos JMS Granit i Gørlev. 

JMS granit har i mange år leveret både grus, granit og fliser til Gørlev og omegn. Men også brænde og træpiller til de mange brændeovne og pillefyre på Vestsjælland. Mange af vores kære faste kunder har også hunde, katte eller andre større husdyr - og derfor blev vores foder butik en naturlig forlængelse af JMS Granit.

Vi har derfor indrettet en stor butik i butikken, hvor du kan se vores store udvalg af hundefoder, kattefoder og foder til flere forskellige slags husdyr.

Førhen så vi mest vores kunder, når de skulle have brændsel til deres fyr og brændeovne, eller når der var gang have og anlægsarbejde om sommeren. Men nu ser vi også mange af vores stamkunder når de skal bruge en ny sæk hundefoder - eller hønsefoder til deres høns. Det er vi naturligvis meget glade for.

Derfor sætter vi også en ære i altid at have:

  • Top foder produkter til alle dine dyr
  • Gode danske mærker til lave priser
  • Masser af tilbehør og udstyr
  • Foder uden gluten og soyaprodukter
  • Mængderabatter til store dyrehold

Butikken

Lidt mere om os

Jeg er opvokset på en gård, og har derfor altid haft med dyr at gøre. Derfor har jeg lige fra barnsben af lært om pasning af husdyr såvel som kæledyr og brugsdyr. Som voksen har jeg arbejdet som fodermester på større gårde, haft opdræt af Amazon papegøjer og så har jeg helt privat haft hunde.

Tilsammen har mine erfaringer med dyr lært mig,  at foderet er noget af det vigtigste for optimal opvækst og heldbred. Det gælder i høj grad hvis du har et større eller mindre landbrug med slagtedyr. Men det gælder også vores brugsdyr og kæledyr.

Hvis du vil have en god jagthund, der skal kunne yde sit bedste, har den brug et godt hundefoder med højt energi indhold. Men har du en kat eller hund, der mere er en del af familien, er det vigtigt med et foder der gør at den ikke bliver overvægtig - på trods af et lavere aktivitetsniveau. Kort sagt, køber du hundefoder eller kattefoder der er tilpasset lige netop dit kæledyrs behov - bliver du belønnet med et stærkt og sundt dyr, der lever længe.

Hos Jms foder har vi mange forskellige typer foder, og vil meget gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige.

Hunde og katte foder-tilbehør kan vi levere med resten er til afhentning

Vi har åbent tirs-fredag 13-17.00 og lørdag 9-13.

Åbningstider julen 2019:

23/12 - 13-17.00
24/12 - lukket
25/12 - lukket
26/12 - lukket
27/12 - 13-17.00
28/12 - 09-13.00
29/12 - lukket
30/12 - lukket
31/12 - lukket
01/01 - lukket
02/02 - almindelig hverdag igenVi ses i butikken

mvh. Johnny Johansson

Fra tilfredse kunder

“Jeg har i mange år været glad for Essential hundefoder, men jeg skulle altid lidt længere væk for at finde det. Så blev jeg positivt overrasket da jeg så at Johny også havde fået det i sin butik. Så nu køber jeg mit Essential hundefoder når jeg er nede og handle grus eller brændsel.”

Jens, Gørlev  

“Min hund fik desværre for 2 år siden et alvorligt mavesår. Efter behandling måtte han på skånsom og dyr tørfoder fra dyrlægen. Da vi fik anbefalet Profine hundefoder til allergihunde, som kostede halvdelen af dyrlægens foder - var vi lidt skeptiske. Men vi har givet vores hund det foder lige siden, og idag har vi ingen problemer med hans følsomme mave.”

Mette, Ulstrup