Höveler Getreide Mix Gold Forstør

Höveler Getreide Mix Gold 20 kg (afhentnings vare)

Ny vare

Getreide-Mix Gold er en basis-müsli uden havre til fritidsheste i vedligehold, let og middel arbejde, samt til heste der bliver "varme" af havre.

20 kg

Flere detaljer

149,00 kr incl. moms

Mere information om produktet

Det moderate indhold af fordøjelig energi og protein gør Getreide-Mix Gold til det ideelle foder til fritidshesten. Kombinationen af værdifulde individuelle ingredienser sikrer en afbalanceret forsyning af alle nødvendige næringsstoffer.

Produktet er et koncentreret krybbefoder, der kan tildeles med en lav daglig fodermængde. Kun 100 g pr. 100 kg kropsvægt til vedligehold. Et oplagt fodervalg hvis du ønsker at fodre økonomisk fornuftigt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Den lave fodermængde medvirker desuden til at reducere mængden af sukker og stivelse, der dagligt tildeles via krybbefoderet.

Getreide-Mix Gold indeholder ingen soja. Proteinandelen stammer udelukkende fra lucerne, som er rig på essentielle aminosyrer. Produktet er tilsat hørfrøolie, der bl.a. er kilde til de livsnødvendige omega-3 fedtsyrer og giver en smuk blank pels.

Kan anvendes som eneste krybbefoder eller sammen med anden energikilde som f.eks. havre, fiberpiller eller lucerne, hvis der er behov for ekstra energi.

Sammensætning: Majsflager, bygflager, spelthvede, hvedeklid, melasse, lucerne, hørfrøolie, kalciumkarbonat, natriumklorid, monokalciumfosfat, magnesiumoxid. Vitaminer og mineraler.

Fordøjelig energi pr. kg: 11 MJ - 0,83 FE.

Sukkerindhold: 3,8 % hvilket svarer til 19 gram pr. dagsration til en hest på 500 kg i vedligehold.

Stivelsesindhold: 34,2 % hvilket svarer til 171 gram pr. dagsration til en hest på 500 kg i vedligehold.

Download